USA pealinn- Washington DC

Tsau!!

Oleme koolis saanud jalgpalli hooajaga ja teise semestriga palju uusi sõpru ning oleme rohkemate inimestega koolist hakanud suhtlema. On ülimalt kurb, et pole nendega jäänud väga kaua aega veeta enam, sest alla kuu veel jäänud. Peale minu Williamsburgi reisi hakaksime mõtlema, et tahaks ikka käia ka Washington DCs enne kui me tagasi koju tuleme. Rääkisime sellest ideest Kortneyle, kuid ta ütles, et tema ei saa meid kahjuks viia sinna, seega rääkisime ka enda sõpradele ning nad pakkusid, et me läheksime terveks nädalavahetuseks. Seega tegimegi plaanid ja veetsime imelise nädalavahetuse Washington DCs :)

 

Kotijooks
Reedel, 20. mail oli koolis klassivõitluste päev - 9.-12. klassid võistlesid omavahel erinevatel aladel ja mängisime erinevaid mänge, nagu näiteks kuldvillak (10. klass sai 2. koha, 12. klass võitis) ja kotijooks. Kui jõudis kätte lõunasöögi aeg, sõitsime Geroge'i juurde ja ta tegi meile lõunasöögiks tacosid. Kuskil 14 paiku hakkasime sõitma Kings Dominioni poole. Jõudsime sinna kuskil kell 17:15, ning kui üritasime sisse minna enda ostetud piletitega, nad ütlesid meile, et panid pargi kinni kell 17, seega ei saa enam sisse. Loomulikult saime raha tagasi ja otsustasime, et läheme sööme kuskil õhtusööki ja käime kinos teel ööbimispaika. Sõime õhtusööki Famous Dave's restoraanis ning peale seda käisime kohalikus kinos Dr. Strange vaatamas :)

 

Ööbisime George'i sõbra juures DC äärelinnas. Jõudsime sinna kuskil 1 ajal öösel, kuid sellest polnud midagi, sest Josh jõudis ka just siis koju enda promilt. Istusime ja rääkisime Joshi ja ta emaga kuskil kella 2-2:30ni ning peale seda otsustasime minna ära magama. Hommikul ärkasime 8-9 ajal ja jalutasime tänavalõpus olevasse poodi ning ostsime kõigile bagel'eid. Kui kõik olid ärkvel ja hommikusööki söönud panime end valmis linna minema. Lahkusime kuskil 13 ajal ning Josh sõidutas meid 10-15 minuti kaugusel oleva Lincolni mälestusmärgi juurde. Sealt läksime enda 4-se grupiga (Shane, George, Cristina ja mina) jalgsi edasi. Jalutasime Washingtoni monumendi juurde ja lugesime üle kas selle ümber on ikka 50 USA lippu :)

Washingtoni monument

Lincoln'i mälestusmärk

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

   

Sealt edasi jalutasime kongressi maja poole, ning teel sinna peatusime Riiklikus Loodusloomuuesumis, kus nägime erinevaid loomi ja kalu ja kuidas maailm nägi kunagi ammu aega tagasi välja.. Peatusime ka Rahvuslikus Kunstigaleriis ja otsisime üles Leonardo da Vinci, Claude Monet ja Vincent van Gogh'i maalid. Oli väga tore näha kuulsate artistide töid oma enda silmaga. Kongressi juurde jõudes istusime murule maha ja tegime väikese uinaku, sest õues oli 35 kraadi sooja ja see oli ülimalt väsitav. Istusime seal kuni meil tuli söögiisu peale, ning otsustasime hoida silma lahti söögikohtade jaoks teel Valge Maja juurde. Me ei leidnud küll söögikohta, kuid selle eest jõudsime 40 minutiga kongressi juurest Valge Maja juurde. Tegime enda pildid ja istusime natukene pargis, kuni politseinik tuli ja ütles kõigile, et park suletakse, ja peame lahkuma. Nad ei pane parki kinni iga päev, vaid ainult siis kui keegi tuleb või läheb valgest majast. Paljud inimesed jäid vaatama, kes seal on ja mis toimub, aga meie otsustasime tagasi hakata jalutama. 

Kongressi maja

Valge maja

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kell oli juba 18 paiku ning me olime üli väsinud jalutamisest ja ka meeletust kuumusest, nii et 10-minutiline jalutuskäik venis meil 30-minutiliseks. Tagasi maja juurde jõudes puhkasime natukene ja sõime Josh'i ema kuulsaid Fajitasid. Peale õhtusööki tegi George, kes pidi veel tagasi sõitma, väikese uinaku, sest isegi kui meil oli mitu veepudelit kaasas, me ilmselt ei joonud keegi piisavalt vett ja meil oli vedeliku puudus. Hakkasime tagasi sõitma 21:30-22 paiku, ning jõudsime linna kuskil 00:30-1. Veetsime öö George'i juures ja ta viis meid hommikul koju. 

 

Meie kanakuut :)
 

Pühapäev möödus peamiselt lihtsalt kodus istudes ja telekat vaadates (nagu ikka...) ja puhates, sest järneval nädalal olid eksamid tulemas. Sellel semestril olid eksamid kindlasti lihtsamad kui esimesel. Neljapäeval, 26. mail olid meil Communications ja algebra eksamid. Esimesel pidime tegema vabalt valitud teemal kõne ja esitama seda ning algebras pidime uurima jällegi vabalt valitud teemat ja õpetama paari huvitavat fakti teistele (esitlusena..) Reedel pidi olema meil Outdoor science eksam ja kunsti eksam, aga esimene jäi ära, sest tegime selle terve-klassi-projektina mööduval nädalal ära (ehitasime grupina kanakuudi). Kunsti eksam oli üsna lihtne- 30% hindest olime juba ära teinud viimastes tundides (teinud savist võimalikult realistliku pitsatüki) ja pidime vastama ainult seitsmele küsimusele, mida olime juba kuskil kuu aega ette teadnud ja õpetajaga läbi rääkinud. Eksamid polnud väga stressirohked ja hinded tulid tagasi väga head (kõik A+) 

 

Team mom😎
 

 

Teisipäeval oli koolis spordi auhindade jagamine, kust mina sain Cheerleading'ust tiimi auhinna ja jalkast "Team Mom" auhinna, sest ma vaatasin koguaeg kõikide järgi ja korjasin prügi peale trenne ja tõin palle okkalistest põõsatest välja😂. Peale üritust palusin kõigil jalka tiimi liikmetel mu jalgpallile allkirja anda mälestuseks. Veel mälestuseks käisin terve nädal koolis ringi enda valgete pükstega küsimas inimestelt, et nad kirjutaksid enda nimed mulle pükste peale :)





Minu püksid :)
Siia lisandusid veel mõned nimed peale pildi tegemist ;)


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Üks mu kõige lemmikum õpetaja :)
Neljapäeva õhtul oli avaliku kooli lõpetamine ning käisime enda esimesel graduation üritusel. Olin seal just Jocelyni jaoks, sest ta lõpetas 12. klassi🎉🎉. Reedel, 27. mail oli Fuqua graduation seega käisime seal ning peale seda läksime George'i juurde tema lõpupeole. Laupäeval, 28. mail oli Champions jalgpalli liiga finaal mäng (Liverpool vs. Real Madrid) ja kuna Cristina on Madridist, on ta ka loomulikult Real Madridi suurim fänn. Meil oli võimalus vaadata seda mängu koos treeneriga koolis Ms. V klassiruumis. Terve jalkatiim oli kutsutud, nii et oli suht kurb, et ainult mina, Cristina, George ja treener kohale tulima. Igal-juhul oli meil väga tore- me tellisime pitsat ja oli väga lõbus kuid ka natuke hirmus vaadata Cristinat seda mängu vaatamas. (Treener oli Liverpool'i fänn ja Cristina Real Madrid'i, seega nad terve mängu aja vaidlesid ja Cristina loopis asju ruumis ringi😂)


George'i peol

 

 

 

 

 

 

Peale mängu läksime Jocelyn'i juurde tema lõpupeole ning suhtlesime natuke ta perega ja sugulastega. Olime suht väsinud, sest ärkasime hommikul varakult ja päev oli väga väsitav olnud, seega me ei jänud kauaks. Veetsime ka pühapäeva George'i juures ujumas, sest neil on tagaaias suur bassein ja õues oli korralikult 35+ kraadi. Oli väga lõõgastav lõpp sellele väsitavale nädalale, kuid see oli vaid algus väikesele mõnusale puhkusele. 

Sellest puhkusest aga räägin ma järgmises postituses :)

Tsaukii!



Kommentaarid

Populaarsed postitused sellest blogist

Väike update :(

Väääga igav, kuid siiski sisukas nädal

Äralennu fiasko :(