Richmond

Hei-hei!

Ma tean, et jõulude ja aastavahetuse postitus ning ka eelmine postitus läksid ülesse väga hilja (kuskil 2 kuud hiljem......) Mul oli probleeme arvuti laadjaga ja pidin ootama kuni vanemad saadavad mulle uue laadija, pluss ma istusin päris kaua pilte oodates.

Jalutuskäigul :)
25. nädalavahetuse (veebruari esimesel nädalavaheuse) veetsime meie piirkonna tugiisiku juures. Laupäeva hommikul sõitsime Farmville ja tellisime hommikusööki Sheetz'ist. Ootama pidime ainult kuskil 15 minutit kuni Tammy ka tankla juurde jõudis ja siis laadisime kõik end autosse (lisaks minule ja Cristinale oli veel 3 vahetusõpilast meie lähedalt). Kui Tammy juurde jõudsime, panime enda asjad lihtsalt elutuppa ja läksime kohe väikesele jalutuskäigule. Jalutasime väikese järve juurde (võttis kuskil 10 minutit) ja loomulikult läksin kohe varvastega vette. Nad kõik vaatasid mind nagu ma oleks hull. Veebruaris vette? aga tegelikult oli õues suht soe ja vesi polnud väga külm. Veetsime rannas lihtsalt aega ja kuna 4/5st on cheerleader'id siis proovisime teha paari trikki ja lihtsalt tantsisime. Tagasi majja jõudes vaatasime telekat ja tantsisime.
 

mina autos infotunnis rääkimas :)

Pühapäeva hommikul/lõunal rääkisin ma ASSE Eesti USA infotunnis, mille lõpust kuskil 20 minutit ma pidin rääkima autos teel Richmondi poole olles. Läksime šoppama ühte suurde ostukeskusesse. Ma ostsin 2 pluusi, küünla, ja kananagitsaid❤. Kui meie šopinguvajadused olid leevendatud, sõitsime tagasi koju ja veetsime õhtu YouTube'st laule kuulates ja tantsides. Järgmine hommik ärkasime varakult, sest pidime juba 8:30 Richmondis olema. Kuulasime huvitavat ajalugu Virginia osariigi kapitoolimi hoone kohta ja huvitavaid fakte Virginia senatist. Peale tuuri käisime söömas üli head pitsat ja läksime tagasi kapitooliumisse senati istungit kuulama. Kuskil 14 ajal liikusime edasi Virginia Kaunite Kunstide Muuseumi (Virginia Museum of Fine Arts). See oli väga suur uuseum ja mul polnud kahjuks piisavalt aega, et kõike näha, aga see osa mis ma nägin oli ülimalt ilus ja mulle väga meeldis.

 

nunnu kutsa kunstimuuseumis
vitraaž-lambid




 

 

 

 

George Washington- USA esimene president
 
Thomas Jefferson

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Meie grupikene Richmondis
Virginia Senati istungil
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kuskil 16 ajal hakkasime mina ja Cristina sõitma Tammyga tagasi tema juurde. Õhtu poole tuli Kortney meile järgi ja enne kodu teele asumist me sõime Tammy tehtud üli maitsvat kanapastat.

Oli ülimalt huvitav ja lõbus nädalavahetus ning oli tore rääkida vahelduseks ka teiste vahetusõpilastega (meid oli lõpuks kokku 6 - mina Eestist, üks tüdruk Prantsusmaalt, üks Taiwanist, üks Tšehhist ja kaks Hispaaniast)

Praeguseks kõik, tsauki!

Kommentaarid

Populaarsed postitused sellest blogist

Väike update :(

Väääga igav, kuid siiski sisukas nädal

Äralennu fiasko :(