Fair days

Tsauki!

Otsustasin, et ei tee enam iganädalasi postitusi, vaid postitan vaid siis kui midagi huvitavat juhtub (muidu läheks väga igavaks kui ma enda igast koolipäevast räägin☺).

Olengi siin juba olnud kuskil poolteist kuud. 7. nädala esmaspäeval (27. septembril) ärkasin üles kell 6:30 nagu iga hommik ja sättisin end valmis. Kuid me ei läinud kooli vaid kohe hommikul lauta lehmi Ellat ja Lorettat nende haagise peale panema. Siis sõitsime nendega näitusele/tivolisse (fair). Seadsime sisse nende väikese talli ja istusime ja sättisime neid vaikselt õhtul näitamiseks valmis (pesime ja kammisime jne). 

Ees Loretta, taga Ella

Me tegime host emaga kogu aeg nalja, et mina näitan Lorettat ja arvasin, et see ongi nali kuni ta ütles mulle hommikul, et ma võtaks kaasa tumedad teksad ja nööpidega särgi. Siis sain aru, et ta ei teinud nalja ja ma pidingi Lorettat näitama. Loomulikult mul polnud mitte mingit kogemust ja olin väga närvis. Host ema õpetas mind päeva jooksul Lorettaga jalutama ja ta jalgu sättima näitamise jaoks. 


Kui kell lõi 18 algaski esimene näitamine. Meid oli 5, kes võistlesid üksteise vastu showmanship kategoorias ja ma sain 3. koha 🎊. Olin väga rõõmus ja uhke, et Loretta nii hästi käitus. (Loretta tavaliselt on väga märuline ja talle ei meeldi paljud inimesed, kuid minuga ta leppis väga hästi ja selle pärast andis host ema mulle selle võimaluse näidata teda. Ta uskus minusse ja teadis, et ma saan hakkama, sest meil klappis Loettaga imeliselt.) Peale seda tuli grupi kategooriad ja kuna ma olin enda grupis (grupp 4) ainuke siis nad pidid mulle 1. koha andma. See tähendab, et ma sain edasi finaali, kus mina ei võitnud kuid võitis Jocelyn koos Ellaga! See oli väga tore üllatus, kuna Ella ei käitunud selle õhtu jooksul eriti rahulikult ja lõi Jocelyni põlve täpselt enne esimest näitamist ja võib öelda, et Jocelyn läks keha sinikaid täis koju. Ella "peksis" ta päris korralikult läbi.😬



Olen kindlasti uhkem selle 3. koha üle, kuna seal oli mul konkurentsi ja kohtunikud ei andnud mulle kohta selle pärast, et ma olin ainuke platsil.

Emotsioonid laes, otsustasime kuhugi sööma minna, kuid kuskile restorani me ei jõudnudki, sest läksime hoopis Walmarti. Shoppasime kaunistusi talli jaoks, sest selle eest võib ka saada auhinna. Lõpuks oli meil kaks käru täit asju ja läksime maksma (kell oli selleks hetkeks juba 23 saanud) ja nende kassadega oli mingi probleem, nii et need ei võtnud ei kaarti, sula ega tšekki vastu, seega oli kuskil 2h shoppamist ilma asjata, kuid lõbus oli ikkagi. 

Terve päev oli väga lõbus ja tore ja emotsioonid olid õhtul täiega laes.

Teisipäeva õhtu peale kooli pidi olema meile "study night", kuid läksime peale kooli otse lehmade tivoli/näitusele (fair'ile), vaatasime, et lehmadel oleks piisavalt vett ja toitu ja jalutasin korraks Lorettat ka, sest ta polnud üle 12h tallist välja saanud. Peale seda käisime lihtsalt atraktsioonidel ringi :)

Jocelyn, Cristina ja mina

Sama nädala laupäeval käisime osariigi fair'il. Seal me ei näidanud vaid lihtsalt vaatasime loomi ja käisime erinevael atraktsioonidel. Oli päris pikk päev - lahkusime hommikul kuskil 8 paiku ja jõudsime alles südaööl tagasi.

State fair


Cowgirl Honey😎
 

Veel huvitavat:

Kooliga olen juba ära harjunud ja tase on üldiselt lihtne: keemias õpime hetkel teemat, mida mina õppisin kaheksandas klassis; ajaloos on kõik uus, aga õpetaja oskab väga hästi seletada, nii et ma saan teemadest hästi aru; teatris on meil hetkel erinevad sõnavara tööd ja suurim ülesanne hetkel on esitada monoloog; inglise keel on õppeainetest endiselt kõige raskem, sest sõnavara on keerulisem (tavaliselt ma tõlgin sõnavara eesti keelde, sest nii on mul endal lihtsam meelde jätta ja aru saada nendest sõnadest.) ja kõige "stressirohkem" on hetkel suur inglise keele test (õpetaja ütles, et seal on 85 küsimust, enamus küll valikvastustega, aga õppima peab ikka.)Teste on viimasel ajal olnud suhteliselt palju, sest hinded lähevad välja juba 8. oktoobril. Üks reede oli meil neljast klassist kolmes mingi töö. Kõige rohkem pabistasin ajaloo töö pärast, kuid tubli õppimine õhtul enne testi tõi mulle tulemuse 100/100, mille üle ma olen väga uhke. :))

Koolitee on ka muutunud natuke (ma ei mäleta, kas mainisin seda või mitte). Nüüd selle asemel, et host ema viib meid kooli kella 7:20ks viib ta meid hoopis enda kooli lähedale kortermajade juurde, kus kell 7:45 peatub meie kooli buss. Sellega sõidame kuskil pool tundi koolini. Seega koolitee on üle tunni aja pikk - kuskil 30 minutit sõitu bussipeatuseni, 15 minutit ootamist ja siis 30 minutit bussisõitu. 

See nädal (8. nädal) on tundunud siiamaani "kultuurirohke", sest esmaspäeval sõime õhtusöögiks mehhiko köögi toite, teisipäeval hiina köögi, eks näis, mis toite me edaspidi sööme (ilmselt muutume laisaks ja sööme friikaid jälle.) 

vaade meie hotelli rõdult :)
8. nädala (mul endal on lihtsam hiljem järge pidada millal miski juhtus kui kirjutan nädalate kaupa:) ) nädalavahetusel käisime ookeani ääres. See oli esimene kord, kui ma kunagi ookeani olen isegi näinud (oleme koguaeg käinud vahemere ääres perega, mitte ookeani)... Tahtsime väikest puhkust ja kuna on hooajaväline aeg juba, siis broneerisime toad väikesesse ookeani äärsesse hotelli. Selle lähedal oli ka üks jõusaal, kus oli saun (peamine põhjus, miks me üldse kuhugi sõitsime...). Ütleks nii, et ei oletanud sellest saunast midagi enamat, oli soe (kuskil 60 kraadi), kuid ma oleks soovinud ikka kuumemat. Kohe sauna kõrval oli bassein, nii et saime üle pika aja ka ujuda. Kahjuks olid lained ookeanis liiga suured ja me ei saanudki supelda :( Oli väga mõnus puhkus enne rasket Homecoming nädalat.

NB! Tegin endale ka vahetusaasta Instagrammi konto ning postitan sinna aeg-ajalt asju, nii et visake pilk peale @katlin.in.usa 😉 

Tsau-tsau praeguseks.

Kommentaarid

Populaarsed postitused sellest blogist

Väike update :(

Väääga igav, kuid siiski sisukas nädal

Äralennu fiasko :(