Väääga igav, kuid siiski sisukas nädal

Tsauki!

Juba ongi teine nädal läbi. Mõtlesin teha väikese ülevaate ka sellest nädalast.

Enamus sellest nädalast möödus kodus igavledes ja tegevust otsides. Tegevusi on tegelikult siin küllaga, aga nende tegemiseks pole vahel üldse viitsimist. Jõudsin nädala jooksul läbi lugeda 1,5 raamatut (üks neist oli eelmine nädal leitud "Class" ja teine on Pamplini nii-nimetatud raamatukastist saadud "Why not tonight" ja siiani on see väga huvitav, nii et soovitan soojalt!!), 997-tükilise (3 tükki olid kadunud) pusle kokku pandud ja koos host emaga terve maja ära koristatud ja desinfitseeritud. 

Sellel on erinevad USA rahvuspargid

Suure osa nädalast veetsin ka kassidega. Tegin päris palju pilte seega näete neid ka siin :) 

Vasakpoolne on Kiti ja paremapoolsel pole veel nime
Reedel läksid neil silmad täiesti lahti

Kiti'l on nina musta-roosa kirju

Nimetul on nina täiesti must ja ta on suurem kui Kiti




















Terve nädal on olnud temperatuurid jällegi 30+ ja alles täna hakkasin mõtlema, et miks ma pole kasutanud võimalust ja õues päikest võtnud? Ilmateade on öelnud ka temperatuuri, millena tegelik temperatuur tundub ja need on tavaliselt olnud 35+ :))

 

  

 

Üks hommik viis host ema mind Appomattox'i raudteejaama (tundus selle moodi?), kus oli kõik info ümber olevate turisti kohtadest ja võtsime kaasa palju info voldikuid, et mind nendesse kohtadesse mingi aeg viia. Seal oli ka suur ameerika kaart ja karp knopkasid, et saaks kaardil ära märkida, kust sa seda kohta külastad. Loomulikult pidin ka mina panema sinna väikese märke Eesti kohta :)

"Palun pange knopka kohta, kust te meid külastate"
Eesti :))












Laupäeval tegime uue testi ja see tuli tagasi negatiivne (jeiiii) seega loodan, et juba järgmine nädal saan kooli! Esmaspäeval helistame kooli ja küsime, millal ma saan juba minna. Järgmine nädalavahetus on "Labor day weekend" ja see on pikem nädalavahetus, ehk reede, laupäev, pühapäev ja esmaspäev. Ehk praegu on lootust, et saan kooli juba kas teisipäeval/kolmapäeval või pean ikka ootama 7. septembrini :(

Kissu minu teki all :(
Tuli ka välja, et ma pean hakkama kandma "koolivormi". Nimelt peavad kõik õpilased kandma khaki (helepruuni) värvi pükse ja kraega särke (nagu polo-särgid). Poes käies tuli välja, et võib kanda ka teksasid, mis pole "teksavärvi" (ehk kõiki teisi värve). Külmemate ilmadega peavad pusad olema kapuutsita ja nende all peab olema kõrge kaelusega särk. Kui tahad kanda seelikut või lühkasid, siis peavad need olema vähemalt poole reieni (kui seisad sirgelt, käed kõrval, siis vähemalt väikese sõrme otsani). Seega riietumisreeglid on väga kindlad ja natuke ka ranged. Kui ma oleks seda Eestis olles teadnud, siis poleks ma nii palju riideid kaasa võtnud koolis kandmiseks.

Hoian kontakti ka enda päris perega ja nad annavad mulle pidevalt teada, mis Eestis toimub. Mu ema on saatnud mulle pilte mu lemmikloomadest, eriti kassidest. Nad hoiavad kodus minu toa ust lahti, et kassid saaksid seal käia ja ema ütles, et Kissu veedab eriti palju aega minu toas. Just olid ka Viljandi hansapäevad ja ta saatis videoid mõlemast grupist, kus tantsisin. Videod olid väga toredad ja panid mind mõnevõrra seda kõike igatsema ja soovima, et ma saaksin ka nendega esineda. Soovin tänada ja tervitada eriti Upseri tantsijaid, kes "eraldi minule pildi jaoks poseerisid" nagu mu ema ütles, ja õpetaja Maiet, kes mind ära ei ole unustanud ja keda ma väga igatsen <3

Pärast eelmise postituse postitamist, kirjutas mu ema mulle erinevaid etteheiteid minu lausete sõnastuse kohta... Kardan natuke, et eesti keel läheb mul halvemaks siin olles (mis oleks loogiline), seega ma väga vabandan, kui mõni lause ei ole üldse arusaadav ja kui kuskilt jääb mõni koma puudu. Sooviksin eraldi vabandada enda eesti keele õpetaja ees, kes ka, mu ema sõnul, seda loeb :) Luban, et mu eesti keel on tegelikult parem kui see siin välja paistab (võib-olla mitte, pole kindel🙈).

NB! Vaatasin just, kuidas erinevates seadmetes blogi lugedes pildid jäävad ja soovitan lugeda kas arvutis või tahvelarvutis, sest nendes jäävad pildid nagu plaanitult ja ei lõika teksti sisse suvalistest kohtadest :)

Selleks korraks siis vist kõik. Tsau-tsau!

Kommentaarid

  1. Hei!

    Ära nüüd õigekirja ja muu pärast nüüd versest välja ka mine, ikkagi blogi, mitte kirjandi kirjutamine!

    Ole tubli grammike veel ja ongi aasta läbi st naudi olemist seal :)

    VastaKustuta

Postita kommentaar

Populaarsed postitused sellest blogist

Väike update :(

Äralennu fiasko :(