PROM 2022!

 Hei!

Aprill on üli kiiresti mööda läinud ja juba ongi mai keskpaik käes. On olnud väga tegus kuu, mille veetsime üldiselt jalgpalli väljakul- paljudel päevadel olid mängud teiste koolidega, ning iga päev, kui mängu polnud, oli peale kooli trenn.

Enne viimast mängu :(
Hooaja alguses









Nädalavahetused veetsime peamiselt kas kodus puhates või järve ääres peesitades :) Aprilli lõpus tähistasin ka enda sünnipäeva väikese koogiga ning Kortney ja Cristina tegid mulle üllatuskingituse, mille nad andsid mulle päev enne õiget päeva koolist koju jõudes. 

Avaliku kooli promil
 

 

Viimasel nädalavahetusel oli avaliku kooli prom, kuhu läksime Jocelyni ja Johniga, aga kuna see polnud meie enda prom, siis sellest ma pikalt ei räägi. Räägin pigem lähemalt Fuqua promist ja after promist. Mulle meeldis meie prom rohkem, sest me teadsime rohkem inimesi sealt ja oli ka vähem rahvast ja parem muusika ning see oli palju ilusamalt kaunistatud :)





Kontserdil :)
 

Ostsime enda kleidid Aprilli keskpaigas host ema kodulinnast West Virginias ning kandsime samu kleite mõlemale promile. Koos Maiga jõudsid kätte ka viimased jalka mängud ja trennid, ning olen üli kurb, et see liiga kiiresti läbi sai :( Viimane mäng koduväljakul oli meil 2. mail ning üleüldse viimane mäng oli 5. mail. Peale viimast mängu läks aeg kiiresti - neljapäeval käisime ja lasime endale randme korsaažid teha laupäevaks. Reedel, 6. mail sõitsime Põhja Carolinasse host ema ühe lemmiku artisti kontserdile. See oli tõesti teistsugune sellest, mida ma tavaliselt kuulaksin ja vaataksin, ning enamus kuulajaid olid 40-50+, seega polnud mulle ja Cristinale kõige huvitavam.



Jõudsime koju öösel kuskil 2 paiku ja magasime hommikul kaua- kuskil 13ni :) Umbes 15 paiku hakkasime tegema meiki ja soenguid. Suutsin endal ise juuksed ära sirgendada ning Kortney aitas meid meigiga. Kella poole 19 paiku hakkasime linna sõitma ja plaanisime teha pilte, kuid kuna ilm oli väga vihmane, otsustasime, et paneme kleidid uuesti selga ja läheme teeme pilte mingi muu päev. Käisime ostsime Sheetzist endale juua ja istusime autos, sest jõudsime liiga vara linna. Kooli juurde jõudsime suht viimasel hetkel, nad olid juba enamus õpilasi ära tutvustanud. Jalutasime ka inimeste ette ja kõigile öeldi meie nimi, mida me koolis teinud oleme ja mis meie lemmikmälestus koolist oli. 



 

Peale tutvustamisi oli aeg tantsida ja just seda me tegimegi kuni kella 12ni. Peale seda võttis Kortney meid peale ja viis meid keeglisaali after promile. Keelisaal oli üli-ilusalt kaunistatud ja väga hästi läbi mõeldud, mitte nagu avaliku kooli after prom, kuhu peaaegu keegi isegi kohale ei tulnud. Kohale jõudes alustasime kohe mäguga, ning ma võitsin esimese mängu🎉. Peale teist mängu mille ma samuti võitsin otsustasime vaadata ringi, mis seal veel võimalik mängida on. Leidsime, et seal oli biljardilaud ja after promi ajal oli kõik meile tasuta, seega mängisime ka seal paar mängu, mis ma jälle võitsin🥳.

 

 

Aeg lendas ülikiiresti ja peale veel ühte raundi keeglis (arvake ära, kes võitis😉) oligi kell juba 4 hommikul ja pidu pandi kinni. Kuna oli emadepäev siis koju jõudes helistasin kohe enda emale, sest Eestis oli kell juba kuskil 12 päeval. Peale seda magasin korralikult kella 15ni päeval ning õhtul olin endiselt nii väsinud, et jäin kohe magama. 


 

 

 

Pärast promi nädalavahetust pole midagi suurt ja erilist juhtunud.. Kolmapäev, 11. mai oli nädala esimene päikeseline ilm, seega peale kooli läksime koju ja tegime mulle meigi ning läksime tegime Farmvilles erinevates kohtades pilte. 

 

 

 

Ajaloolises Williamsburgis
 

 

 

On olnud tore veeta aega koos perega ja sõpradega koolist. 12. mail käisin 11. klassi AP Ajaloo klassiga Williamsburgis ja oli üli huvitav õppida esimeste kolooniate ja endise Virginia pealinna ajalugu. Laupäeval, 14. mail läksime Kortney kooli ja vaatasime tema klassiruumis Eurovisiooni finaali. 


 

 

 

Veel promi pilte: 

 
 
 


 

 

 

 

 

 

 

 

 


 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

sister love vol.2
sister love

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Kooli kellatorni juures

Minu beebi <3

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Class of 2022❌ Class of 2025✔


Mai esimene pool pole olnud just väga sündmuste rohke, aga on olnud väga lõbus ja tore veeta viimaseid kuid pere ja sõpradega. 

Praeguseks kõik, tsau-tsau!

Kommentaarid

Populaarsed postitused sellest blogist

Väike update :(

Väääga igav, kuid siiski sisukas nädal

Äralennu fiasko :(