HOCO NÄDAL

 Heii!!

HOCO= Homecoming (neile, kes ei teadnud)

Terve nädal oli väga väsitav. Algselt pidi olema esmaspäeval ja teisipäeval proov, kolmapäeval trenn ja lõke, neljapäeval võrkpalli mäng, reedel jalgpalli homecoming mäng ja laupäeval "ball". Lisaks oli see nädal ka stiilinädal.

Holiday :)
Nädal algas kohe ilma koolita. Sellegipoolest oli meil 4h trenni, mis väsitas kohe päris korralikult ära, sest kõik olid ärritunud ja pahas tujus, et trikid ei tulnud välja. 

Teisipäev oli tähtpäevade päev, mina riietusin lihavõttejäneseks :) Sellegipoolest päev polnud just kõige parem. Saime uudised, et tiim, kes pidid reedel meie vastu mängima ei saa tulla, sest keegi neist jäi koroonasse :( Ja kuna ilmateade lubas, et laupäeval on 60% võimalus, et sajab, tõstsid nad balli reede õhtusse. Peale kooli trennis läks meeleolu osaliselt paremaks - me saime trikkidega hästi hakkama - kuid kõige läbi rääkimine järgmiseks päevaks ajas aju ikka korralikult sassi.

Decades :)
Kolmapäeva teema oli kümnendid, ma olin säravad 70ndad😎. Kohe peale kooli läksime jalgpalli väljakule ja hakkasime sooja tegema ning tegime terve tantsurutiini läbi, muutsime kohti, mis ei tulnud välja. kui trenn kell pool 18 läbi sai, läksime Jocelyni juurde, et enne lõkke algust natuke süüa ja ennast valmis sättida. Tunni pärast pidime juba platsil olema, et viimast korda läbi teha ja soojaks teha end. Üritus algas kell 19 üheksanda, kümnenda ja üheteistkümnenda klassi homecoming printsesside tunnustamise ja kolmest kaheteistkümnenda klassi printsessi seast homecoming kuninganna väljakuulutamisega. Neli ette kutsutavates inimestest olid cheerleaderid, seega seni kuni nemad enda riideid vahetasid tegime ülejäänutega cheer'e publikule. Kui nad tagasi tulid, me moodustasime "tunneli" (kaks vastastikust rivi) jalgpalli mängijatele. Nad kutsuti ükshaaval klassikaupa ette ja me pidime neile varem valmistatud suure märgi andma. Peale seda tegi Junior Varsity (põhikooli tantsugrupp) enda rutiini. Siis kutsusime publikust paar inimest, mängisime nendega ühe mängu ja tantsisime kaks tantsu. Peale seda said kaheteistkümnendikud enda padjapüürid (mille ka, tegid cheerleaderid) ja iga lõpetaja kutsus ette ühe õpetaja või ükskõik kelle kooli meeskonnast (kasvõi koristaja), kes aitas neid nende kooliteel kõige rohkem ja keda nad sooviks tunnustada. (Cheerleaderid andsid neile samasuguse märgi nagu jalgpaluritele, bändi liikmed andsid neile bändisärgi ja jalgpallurid andsid neile jalgpallisärgi.) Kui see läbi, oligi meie kord esineda. Nende esinemistega olen aru saanud, et tantsuga esinedes ma ei ole nii närvis kui näiteks lauldes või näideldes. Laval olles hakkab mul süda täiega peksma, aga seistes, oodates muusikat, ning tantsides seal platsil ei tunne ma nii, ma tunnen ennast rahulikult. Peale seda süüdati lõke ja tehti pilte ja lihtsalt räägiti. Õhtu lõpuks läksime välja sööma.

Class spirit :)
Neljapäev oli klassivaimu päev. Iga klass kandis enda klassisärki ja tegime terve päev "vabatahtlikut tööd". Põhimõtteliselt aitasime valmistuda järgmise päeva homecoming tantsuks ja selle sama päeva võrkpalli mänguks/rahakogumisürituseks. (Kogusime raha rinavähi vastu võitleva vilistlase abiks. Kaunistasime võimla roosade kaunistustega ja kõik kandsid roosasid riideid.) Kella 12:30 paiku läksime põhikooli hoone juurde ja sõime terve kooliperega koos lõunat. Peale seda liikusime jalgpalli väljakule, kus igast klassist 7 tüdrukut mängisid "powder puff" ameerika jalgpalli. (9. ja 11. klass mängisid 10. ja 12. klassi vastu.) See ei olnud päris jalgpall - me ei rünnanud kedagi ja ei surunud kedagi maha, vaid hoopis olid meil kõigil vööd, millel olid kaks krõpsuga kinnitatavat "lippu". Selleks, et takistada teist mängijat palliga edasi liikumast pidid lihtsalt tõmbama nende vöö küljest lipu mitte, neid pikali lükama. Pärast teist veerandit (põhimõtteliselt poolajal) esinesid iga klassi poisid cheerleadingu kavaga. Peale jalgpallimängu (mille seeniorid ja sophmorid aka meie kaotasime) liikusime võrkpalli väljakule, kus toimusid iga klassi poiste vahel võistlused. 

Meie väike armas grupike <3
Reede pidi olema koolivaimu päev- bändi liikmed oleksid kandnud enda särke, jalgpallimängijad oleksid kandmńud enda särke ja cheerleaderid oleks kandnud enda vorme. Kuid kuna mäng tühistati ja tants tõsteti reede õhtusse, ei läinud peaaegu mitte keegi kooli (meie jäime ka koju ja valistusime õhtuks). Meid kutsuti kella 17:30ks pilte tegema ja sealt edasi 18:30ks õhtusöögile enne tantsu, kuid kuna meie "meikar ja juuksur" Julie, Jocelyni õde, sai alles töölt vabaks kell 17:30 ja sai meile meiki tegema hakata alles kuskil 18 paiku, siis pidime kahjuks ära ütlema sellele toredale pakkumisele. Otsustasime ise teha pärastpoole pilte. Kuna meigiga läks meil ikka korralikult rohkem aega kui me plaanisime, siis jõudsime peole alles 50 minutit peale 20 (pidu algas kaheksast..) Pidu oli ise väga tore, me olime 4se grupiga (mina, Cristina, Jocelyn ja John). Üks poiss (George) kutsus tegelikult Cristina endaga homecomingule, kuid kui sinna jõudsime, tantsis ta hoopis mingi teise tüdrukuga, seega üks teine tüüp küsis Cristina tantsima. Peale pidu tahtsime minna kuhugi välja sööma, aga kuna kell oli 23 läbi, siis enamus kohti olid suletud või hakkasid just sulgema. Lõpuks läksime Cook Out'i drive-thru'st läbi ja sõime selle kõrval olevas parklas. Peale seda: iga roju oma koju :)

Nädalavahetus oli üpriski igav - me lihtsalt vaatasime telekat mõlemad päevad...

See nädal oli väga tegus ja väga vabu hetki polnud, igal õhtul jõudsime koju kuskil 20-21 paiku. Järgmine nädal on sellega võrreldes "igav", sest ms. Green ütles, et meil pole cheeri trenne, seega saame kohe peale kooli kodu poole liikuma hakata. 

Järgmine nädal läheme Indianasse, seega ilmselt kuulete minust järgmisena peale seda..

Tsauki :))

Kommentaarid

Populaarsed postitused sellest blogist

Väike update :(

Väääga igav, kuid siiski sisukas nädal

Äralennu fiasko :(